• mar. apr. 16th, 2024

UPS Calculatoare

upsups

UPS urile pentru calculatoarele sunt recomandate din punct de vedere energetic.

Sistemele UPS ajută la asigurarea continuității afacerii prin protejarea echipamentelor sensibile și critice de orice tip de întrerupere a alimentării. Aceasta includ acordarea de putere provizorie în cazul:pierderea totală electricității, reducerea ale mărimii și duratei tensiunii pentru perioade scurte de timp, pentru cazurile în care creșterea de tensiune sunt mai mari. Când lucrați de pe laptop, și întrerupe electricitatea se poate întâmpla că toată munca pe care ați făcut-o se pierde. Cu toate acestea, dacă aveți UPS calculatoare și încărcătorul este deconectat, aveți timp să salvați și să faceți backup pentru toată munca dumneavoastră.
Pentru a rezuma: UPS calculatoare sunt utile pentru gestionarea energiei si intr-o pana de curent.
Monitorizarea și administrarea UPS-urilor legate la calculatoare este ușor din orice locație cu acces la internet, primiți notificare automat pentru personalul cheie despre alarme sau alerte, ajută la efectuarea opriri ordonate, ale echipamentelor conectate nesupravegheat.

Multe probleme de energie provin din rețeaua electrică care este supusă daunelor din cauza variațiilor meteorologice, cum ar fi uragane, furtuni cu fulgere, zăpadă, gheață și inundații, dar și în aceste situații neprevăzute calculatoarele UPS vor funcționa fără întrerupere.
Puteți să protejați munca și echipamentele electronice alegând UPS calculatoare de pe pagina noastră.Avem multe tipuri de UPS calculatoare cum ar fi : Line-Interactiv, Hibrid fotovoltaic&retea, Online Dubla Conversie, de la producătorii cunoscute Borri, Vision, AEG. Puteți să alegeți calculatoare cu număr de faze 1/1, 3/1, 3/3, cu variante constructive Tower, Modular, Rack 19 de la putere 450 până la 800000 VA cu ieșiri șir de cleme diferite.
Iar unele dintre avantajele ale UPS calculatoare este că se pot ascunde sub un birou, neobservat. Un turn sau un mini-turn va avea un design estetic plăcut, făcându-l o opțiune de a așeza deasupra unui birou sau a unei mese. Un UPS calculator funcționează bine si în camerele de server.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *