• joi. iul. 18th, 2024

CALORIFER ELECTRIC ADAX VP 1220 KET

Bynemadmin

oct. 23, 2022
CALORIFER ELECTRIC ADAX VP 1220 KET

Staiti ca un calorifer electric ADAX VP 1220 KET isi atinge eficienta maxima daca este montat sub geam, la o distanta de aproximativ. 5-10 cm fata de podea. In acest caz, se formeaza o „perdea de caldura” intre geamul rece si aerul incalzit din incapere. Astfel rezulta o temperatura uniforma in incapere, care corespunde temperaturii setate de dumneavoastra prin intermediul termostatului tip buton.
Multumita acestui termostat de precizie, dupa atingerea temperaturii setate, consumul orar kWh al unui calorifer electric ADAX VP 1220 KET va fi in general, corespunzator unei treimi din capacitatea de incalzire a acestuia, convectorul functionand efectiv opt ore din zi, Pentru a beneficia de asemenea eficacitate trebuie doar sa alegem puterea in conformitate cu dimensiunile incaperii.

Termostatul unui calorifer electric ADAX VP 1220 KET masoara temperatura din incapere si odata ce aceasta scade sub cea reglata, convectorul reporneste. Pentru a maximiza economiile, orice calorifer electric ADAX VP 1220 KET este conceput cu functie pentru fereastra deschisa. De fapt asta inseamna ca atunci cand se deshide geamul pentru aerisire, un asemenea convector electric se opreste
Mai mult decat atat un astfel de convector electric este prevazut cu clasa de protectie IP24, fiind deci rezistent la stropire si umiditate. Prin urmare, incalzitoarele ADAX VP 12 sunt potrivite pentru locuinte, case de vacanta, institutii birouri, cabinete, dar si spații umede precum bucatarii, bai, magazii ori spalatorii.

Prin intermediul termostatului mecanic, acest convector este protejat impotriva supraincalzirii. In plus suprafata convectorului nu se incalzeste la mai mult de 60 °C, datorita elementului special de incalzire pe baza caruia opereaza un astfel de incalzitor. Pe langa toate acestea, convectorul functioneaza silentios deoarece este prevazut cu un termostat electronic, nu are elemente in miscare si lucreaza cu un randament aproape 100%!

Asadar un calorifer electric ADAX VP 1220 KET ofera cea mai sigura si eficienta varieanta de incalzire electrica, cu tehnologie integrata intr-un design modern si estetic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *